LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow weblog
weblog
May 07 2006
Je liefhebbende kleinkinderen
nieuws
Geschreven door Sandra   
Sunday 07 May 2006
Jongens plunderen kluis van oma

Gepubliceerd op 07 mei 2006, 17:54

Wormerveer -
De politie heeft zaterdag één jongen van 14 jaar en twee jongens van 15 jaar oud, allen afkomstig uit Amsterdam, aangehouden. Zij worden ervan verdacht de kluis van oma in Wormerveer te hebben gekraakt.

De drie jongens waren op een camping in Bakkum toen één van hen uit de tas van zijn oma sleutels wegnam.

Met de sleutels gingen de jongens naar de woning van oma in Wormerveer. Daar werd uit een kluisje een groot geldbedrag meegenomen.


Eén woord: schandalig!

 
Apr 30 2006
Om naar uit te kijken
nieuws
Geschreven door Sandra   
Sunday 30 April 2006
Ok, het weer was op Koninginnedag zelden zo kil, maar....


Vanaf dinsdag stroomt warme lucht het
land in.Ook gaat de zon volop schijnen.
De temperatuur loopt snel op en vanaf
woensdag wordt het 20 tot 25-C.

Cool


 
Apr 21 2006
Er is er een jarig....
nieuws
Geschreven door Sandra   
Friday 21 April 2006

 

 

Mijn zus Wen is vandaag jarig! Gefeliciteerd! Morgen gaan we het lekker vieren Smile

 
Apr 13 2006
Doodsaai?!
nieuws
Geschreven door Sandra   
Thursday 13 April 2006

Brit zit drie jaar dood voor televisie
Uitgegeven: 13 april 2006 19:40
LONDEN - Een Britse man heeft naar schatting drie jaar dood in zijn woning in Londen voor de televisie gezeten. De man werd omringd door ongeopende kerstcadeaus en de televisie stond nog altijd aan toen het ontbonden lichaam werd gevonden. De Londense politie zei donderdag dat de 40-jarige man al in januari is gevonden, maar de identificatie nam geruime tijd in beslag.
De politie vermoedt dat de man in de winter van 2003 is overleden. In de woning troffen onderzoekers ongeopende brieven aan uit februari 2003 en in die tijd eindigde ook zijn betaling van de alimentatie.
(bron: nu.nl)

Dat moet een heel saai programma zijn geweest....


Overigens vond ik bij de BBC het volgende bericht; grotendeels gelijk, maar net even anders:

Bedsit body found three years on
A woman's remains were found in her bedsit nearly three years after she died, an inquest heard.
The TV and heating were still on when housing officials investigating rent arrears found Joyce Vincent's remains in her living room on 25 January.
As they forced the door of the flat in Wood Green, north London, they also found stacks of unopened mail, some dating back to February 2003.
No cause of death was found, but police think she died of natural causes.
A pathologist was unable to establish the cause of death - the body was so decomposed it had to be identified through dental records.
Ms Vincent, 40, is thought to have been in women's refuge accommodation.
As well as the post, medication and food which had February 2003 expiry dates were also found.

Hmmmm...


Ten slotte een serieuze noot: zo nu en dan lees je zo'n bericht. Pas na jaren dood gevonden. Ik kan het me haast niet voorstellen, maar het gebeurt toch. Niemand wil toch zo alleen overblijven? Ik heb me spontaan voorgenomen om tijdens de dodenherdenking dit jaar ook bij deze mensen stil te staan. Dan denkt er tenminste iemand nog even aan ze Smile


 
Mar 27 2006
Wat is dit nu weer voor actie?
nieuws
Geschreven door Sandra   
Monday 27 March 2006
Terwijl ik mijn Hotmail even aan het opruimen was (iets wat ik niet vaak doe omdat ik dat adres vrijwel niet gebruik), viel mijn oog op een klein icoontje en de tekst "stop simyo nu".

Tja, dat trok mijn aandacht wel, want ik had vanmiddag nog gebeld met de helpdesk van simyo.nl om te achterhalen hoe mijn aanvraag voor nummerovername ervoor stond. Ik ben namelijk klant geworden van simyo, omdat ik straks geen mobiel abonnement meer via het werk kan gebruiken. Dus zit ik in het proces van KPN-abonnement overnemen en zo snel mogelijk weer opzeggen, waarbij ik zo goedkoop mogelijk wil gaan bellen, maar wel mijn 06-nummer mee wil nemen. En ik ben uitgekomen bij simyo.

Overigens: aanvragen van een account was bij simyo.nl zo geregeld, maar het overnemen van mijn eigen nummer heeft nog wel wat voeten in de aarde gehad. Uit het telefoontje vanmiddag bleek echter dat het nu gaat lukken, en dus ben ik binnenkort simyo-klant.

Als bijna-simyo gebruiker wilde ik dus weten... wat had dan dat icoontje te betekenen? Ik geklikt, waarna ik terechtkwam op http://www.reddeprepaidbeller.nl/. Red de prepaid beller? Waar gaat dit over? Op de site beweert men de prepaid beller te willen redden van uitsterven, omdat mensen massaal overstappen op simyo.nl. Daarbij kun je bijzonder gemakkelijk doorklikken naar de site van simyo, iets wat ik toch een beetje raar vind als het om anti-reclame gaat. Verdacht, dus.

Even een check doen om na te gaan wie de eigenaar van de domeinnaam/ website is geeft uiteindelijk bevestiging aan mijn vermoeden:

Resultaat voor reddeprepaidbeller.nl

Domeinnaam reddeprepaidbeller.nl (eerste domein)
Status actief

Registrant KPN Mobile Netherlands
Regulusweg 11
2516 AC 'S-GRAVENHAGE
Netherlands
Domicilie N/A
Gebonden aan ADR ja
Administratief contact R Tomei
+31 (0)622908249
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

De site is geen anti-reclame, maar juist reclame, van KPN/simyo.nl zelf. Ok, in elk geval maakt simyo het dus niet zo bont dat ik nu al moet overwegen opnieuw over te stappen Wink

Pfff.. je moet soms zo opletten dat je niet in de maling wordt genomen... Dat is me destijds gebeurd met de actie om Toby te 'redden', maar sindsdien ben ik wel wat beter op gaan letten Cool

Hoedt u, voor de 'actievoerders' op het Internet!

 
Mar 25 2006
-1
nieuws
Geschreven door Sandra   
Saturday 25 March 2006

Voor het geval je er niet aan bent herinnerd: vannacht gaat de zomerijd weer in!
Morgen collectief slaapgebrek?
Ik hoor het nog wel Wink

 
Mar 22 2006
Is jouw kind ook zo vrolijk?
nieuws
Geschreven door Sandra   
Wednesday 22 March 2006
Opgewekte moeders hebben opgewekte kinderen

 

Uitgegeven: 22 maart 2006 07:19
Laatst gewijzigd: 22 maart 2006 09:12

WASHINGTON - Behandeling van depressiviteit bij moeders kan een positieve uitwerking hebben op de gemoedsstemming van hun kinderen. Depressies worden niet alleen genetisch doorgegeven, ook de omgeving speelt daarbij een belangrijke rol. Dat blijkt uit een onderzoek dat woensdag verschijnt in het Amerikaanse vaktijdschrift Jama.

Als depressieve moeders zich niet laten behandelen, kunnen hun kinderen angst en psychologische problemen ontwikkelen. Volgens de onderzoekers toont hun studie aan dat een behandeling van vier maanden de kans op gedragsstoornis en depressiviteit bij kinderen al aanzienlijk kan verminderen.

De wetenschappers onderzochten ruim honderdvijftig vrouwen en hun kinderen tot zeventien jaar in de periode van december 2001 tot april 2004.
Bron: nu.nl

Beetje jammer, dit artikel. De kop klinkt veelbelovend, maar de inhoud zegt eigenlijk iets heel anders! Het lijkt heel logisch, dat een kind wordt beïnvloed door de stemmingen van zijn ouders. Ik lees alleen in het artikel zelf helemaal niets over de invloed van opgewekte ouders op kinderen, het gaat alleen over de invloed van depressiviteit bij ouders en het effect van het behandelen daarvan. Vandaar dus: beetje jammer van de kop. Die zet je eigenlijk op het verkeerde been!

Ik heb overigens een heel vrolijk kind en dat is erg prettig, ongeacht hoe ik zelf in m'n vel zit Wink


 
Mar 20 2006
lente
nieuws
Geschreven door Sandra   
Monday 20 March 2006
Dat je het even weet... de lente is vandaag begonnen.

Ik heb er nog weinig van gemerkt, maar de zon heeft zich zowaar wel even laten zien vandaag. Hopelijk duurt het niet lang meer voor we ook echt van de lente kunnen gaan genieten! Cool

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 24 van 83