LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow weblog
weblog
Dec 20 2009
Tja, we moesten toch naar huis..
reizen
Geschreven door Sandra   
Sunday 20 December 2009

Weeralarm, verkeeralarm of niet, wij zijn vandaag toch de weg op geweest. We waren in Dommelen en zouden eigenlijk eerst nog een bezoek brengen aan mijn tante en oom in Limburg, maar dat hebben we toch maar een paar weken uitgesteld. Maarja, de tocht naar huis moesten we nu eenmaal afleggen, dus zijn we op tijd vertrokken. Het was erg winters en we hebben zo'n beetje alle soorten neerslag gezien, maar de rit ging nog best voorspoedig en we zijn na dik 3 uur veilig thuisgekomen.

Hier een kleine impressie: 

IMG_4891.JPGIMG_4892.JPGIMG_4896.JPG IMG_4899.JPG

 
Oct 27 2009
O o, Den Haag
reizen
Geschreven door Sandra   
Tuesday 27 October 2009

 

IMG_4374.JPGIMG_4383.JPG

 In de herfstvakantie zijn we met z'n tweetjes drie dagen naar Den Haag geweest.

Lees meer...
 
Aug 07 2009
Vakantiefoto's
reizen
Geschreven door Sandra   
Friday 07 August 2009
IMG_2456.JPG
Nu in het fotoboek: de foto's van onze drie weken Frankrijk. Klik!
 
Voor een kort verslagje, klik op 'Lees meer...' 
Lees meer...
 
Jun 18 2009
Pre-pret
reizen
Geschreven door Sandra   
Thursday 18 June 2009

Nog een paar weken en dan is het zomervakantie. Het is voor het eerst in lange, lange tijd dat we daar iets mee te maken hebben en dat we in het hoogseizoen op vakantie gaan. Nog niet zo heel lang geleden was die vakantie niet concreter dan "we gaan naar Frankrijk, kamperen". ... Frankrijk is groot... De laatste weken worden onze plannen gelukkig steeds concreter en daarmee komt ook de voorpret weer. We hebben er zin in!

Wie zin heeft in een preview van onze plannen moet vooral even doorlezen...

Lees meer...
 
Jun 22 2008
Enkeltje Amsterdam
reizen
Geschreven door Sandra   
Sunday 22 June 2008

 

Met de trein naar Amsterdam, pappa bezoeken.Met de trein naar Amsterdam, pappa bezoeken. 

 

Lees meer...
 
May 18 2008
Terug uit Toscane
reizen
Geschreven door Sandra   
Sunday 18 May 2008

We zijn weer thuis, na een paar heerlijke weken in Toscane (en Frankrijk)!

IMG_9553.JPG

Lees meer...
 
Jan 31 2007
Op avontuur
reizen
Geschreven door Sandra   
Wednesday 31 January 2007
Aangezien het leven de laatste tijd nog niet spannend genoeg was (kindje erbij, werkeloos, nieuwe baan, optreden met het popkoor, autorij-angst proberen te overwinnen) hebben we voor dit jaar maar een nieuwe uitdaging bedacht. Of misschien is het wel om te compenseren dat we vorig jaar niet op vakantie zijn geweest.

Hoe dan ook, we gaan dit jaar met Jesse en Emma op vakantie naar Amerika. Jaja, dat wordt wel spannend hoor! Met de kids uren in het vliegtuig, naar de andere kant van de wereld, om vervolgens steden en national parks te bezoeken en rond te rijden met een camper. En die camper is voor ons ook helemaal nieuw!

We zullen vliegen naar San Francisco, waar we jaren geleden al eens zijn geweest, en na een paar dagen met de camper een reis maken met allerlei tussenstops naar Seattle. Van daar vliegen we met een binnenlandse vlucht naar Cincinnati om in Louisville Brenda en Steve te bezoeken en een paar dagen door te brengen. En van Cincinnati vliegen we weer naar Nederland, waar we na 4 weken weer thuiskomen.

Kaartusa


Google maps

Grote plannen dus! Misschien is het gekkenwerk, misschien een fantastisch avontuur, over een paar maanden weten we het. Ik hou je op de hoogte van de voorbereidingen :)


 
Sep 19 2006
Lang weekend
reizen
Geschreven door Sandra   
Tuesday 19 September 2006

Vaals

We zijn terug van een lang weekend in Vaals. We hebben genoten. Beestjes gevoerd, gezwommen. Bezoekje aan Maastricht, neef Edo opgezocht in De Bisschopsmolen en op bezoek geweest bij tante Marga&oom Ab. Bij het huisje ook nog lekker gespeeld, heuveltjes zijn het einde :) Het weer was prima, alleen op maandag viel het tegen, waardoor we een bezoekje aan het Drielandenpunt toch maar hebben laten schieten. Maar dat gaf niets met zo'n vol programma ;)

Conclusie: een lang weekend is in zekere zin niet anders dan een gewoon weekend: te kort!!


 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 21