LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow weblog
weblog
Jan 07 2009
schaatsen (in de regen)
soms zit het tegen
Geschreven door Igor   
Wednesday 07 January 2009

Vandaag vrij genomen om te schaatsen. Is het al meteen aan het dooien Frown

Ik had nog niets concreets afgesproken maar wist dat JP ook thuis zou zijn vandaag dus hem vanmorgen gebeld. Lag hij nog te slapen, schandalig na een verhuizing Wink. Om 11 uur vanuit Wormer vertrokken naar Krommenie. Bij Krommeniedijk de auto geparkeerd en we konden daar meteen het ijs op. Het ijs was redelijk. Er stond al wel wat water op maar daar kon je prima omheen schaatsen.

 

JP bij Noorderham

Lees meer...
 
Jun 25 2006
Oranje verbleekt..
soms zit het tegen
Geschreven door Sandra   
Sunday 25 June 2006
Nou, het is bekeken, het is voorbij... Het Nederlands elftal heeft verloren en kan weer naar huis, het WK zit er voor 'ons' op. Alle wuppies kunnen op Marktplaats, alle oranje versiering de kast of de vuilnisbak in.

*snik*
Hoe idioot het soms ook is, die Oranjegekte, ik had er graag nog even naar gekeken. Wat mij betreft is het WK te vroeg afgelopen...

 

 
Mar 12 2006
Boem.. au!
soms zit het tegen
Geschreven door Sandra   
Sunday 12 March 2006

 Dikkertje Dap, klom van de trap,
met een griez'lig grote stap.
Op de nek van de giraf.
Zette Dikkertje Dap zich af...
Roetsjj, daar gleed hij met een vaartje
tot het eindje van het staartje.
Boem! Au!
"Dag giraf," zei Dikkertje Dap,
"morgen kom ik toch weer hier met de trap."


Dit dikkerdje liep vanmorgen van een ietwat gladde trap in Dommelen en stapte een beetje verkeerd.. met hetzelfde 'boem' en 'au' als gevolg... Gelukkig vingen mijn billen alle klappen op en viel er verder dus geen ernstige schade, maar mijn stuitje doet de hele dag al flink pijn...
Nu waggel ik pas echt Undecided

 

 

 

 
Mar 09 2006
aaargh
soms zit het tegen
Geschreven door Sandra   
Thursday 09 March 2006
Schrijf je een logje, denk je het nog even te kopiëren voor je het gaat bewaren.. Het is immers zonde als er iets mis gaat bij het opslaan en je weer helemaal overnieuw moet beginnen..

Pak je de delete-toets in plaats van Ctrl-C. Hoe dom ben je dan? Nou... zo dom als ik dus, grrrrrrr!

 
Feb 12 2006
Hoezo ZONdag?
soms zit het tegen
Geschreven door Sandra   
Sunday 12 February 2006
Pffff... Vanmorgen weer opgestaan in de schemer, terwijl het al 8 uur was; gordijnen open gedaan en opnieuw somberde het me tegemoet. Ik krijg een steeds groter wordend tekort aan zonlicht.

En kijk nu eens naar de voorspellingen van het KNMI:

maandag 13 februari tot en met vrijdag 17 februari 2006
Veel bewolking, maar tot woensdag overwegend droog. Daarna wisselvallig met van tijd tot tijd veel regen en wind. Geen nachtvorst meer en middagtemperaturen van rond 7 graden.

ma di wo do vr
30 20 10 30 20 Zonneschijn (%)
20 20 90 60 80 Neerslagkans (%)

Ik heb net wat rondgesurfd naar sites met plaatjes van tropische eilanden. Mooi, maar uiteindelijk helpt het niet veel Undecided
Ook zo'n behoefte aan zon? Hoe los jij dat op? Cool

 
Jan 11 2006
Voor Wens
soms zit het tegen
Geschreven door Sandra   
Wednesday 11 January 2006

Een virtuele 'fruit'mand voor mijn arme zieke suf Wens. Snel opknappen hoor... Dikke knuf!

 
Nov 30 2005
bestellende
soms zit het tegen
Geschreven door Sandra   
Wednesday 30 November 2005
Oef, wat had ik het even gehad vanmiddag.. met Bol.com wel te verstaan. Ik heb nooit eerder problemen gehad met B0L, maar dit jaar loopt er iets niet helemaal lekker. Ik heb op 20 november een paar dingen besteld, iets voor mezelf en wat Sintkadootjes. We vieren Sinterklaas op 4 december en met een maximale levertijd van 5-7 dagen zou je zeggen dat 2 weken op tijd genoeg moet zijn. Eén artikel heb ik inmiddels in huis, dat was dat met de langste levertijd. Het artikel met de kortste levertijd ("vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis") is er nog steeds niet! De status is volgens TPG post dat het pakket wel 'vooraangemeld' is, maar dat het niet is aangetroffen.

Ik heb een paar dagen geleden dus maar eens een mail gestuurd naar de klantenservice van B0L. Volgens de medewerker is het pakketje echt verstuurd en kan er op dit moment niets worden gedaan. Pas als ik op 12-12 (Hallo? Sinterklaas?!) nog niets heb, kunnen ze actie gaan ondernemen. Daarna nog maar eens gemaild, toen kreeg ik een helpdesknummer van TPG post, verder precies hetzelfde verhaal als eerst. TPG Post maar gebeld: pakketje is niet ontvangen, dus er is niets te versturen! B0L gebeld: 'Nee, we kunnen niets doen tot de termijn van 15 dagen voorbij is' (weer 12-12 dus).
Het enige dat ze kunnen adviseren is opnieuw bestellen, waarschijnlijk komt die bestelling dan wel op tijd aan, en dan afwachten wat er met het andere pakket gebeurt. Als het niet aankomt hoef ik niet te betalen, als het wel aankomt mag ik het terugsturen. Nou, dat was te overwegen...
Is de levertijd ineens veranderd naar 5-7 dagen! Ammehoela, dat zou dus ook nooit zaterdag in huis zijn..

Krijg ik alsof de D.. er mee speelt vandaag een electronische nieuwsbrief van B0L met als Subject: "Op tijd alles in huis!". Ik heb mijn monitor even hard heen en weer geschud uit frustratie. Hoe verzinnen ze het!

Zoals gezegd, ik heb anders niets te klagen, maar hier baal ik toch best van. Denk dat ik in de winkel nog even ga kijken hoe mijn kansen zijn. B0L bekijkt het maar. Grmbl!


 
Sep 03 2005
laptopsoap continues
soms zit het tegen
Geschreven door Sandra   
Saturday 03 September 2005
Nou, lekker is dat... Ik zou dit logje moeten schrijven vanaf mijn geliefde iBook, maar niet dus. We zijn een maand, een paar telefoontjes en een e-mail verder, en ik kan het ding nog altijd niet gebruiken Frown

Gisteren werd ik dan toch eindelijk gebeld door Macsupport dat hij gerepareerd was. Net kom ik thuis na een dag winkelen, waarbij ik 'm had opgehaald en kan ik eindelijk testen of ik nog kan inloggen enzo... nou, na een maand afwezigheid had ik van alles verwacht, maar niet dat het probleem nog steeds niet verholpen zou zijn!

Op 1 augustus lever ik hem in omdat het beeld weg is. Heel vaag kun je soms nog iets zien, maar het licht is uit, zeg maar. Reparatie viel nog binnen de garantie, hoera, en zou ongeveer een week duren. Als ik na een week nog niets heb gehoord, bel ik zelf maar eens. Men vertelt me dat er een onderdeel besteld moet worden en dat het nog ongeveer een week zal duren. Daarna blijft het weer stil, tot er op donderdag 18 augustus wordt gebeld. Er moet een onderdeel besteld worden (he, dat was toch al gedaan?) en begin volgende week verwacht men dat de laptop klaar zal zijn. Vervolgens hoor ik weer niets, tot ik afgelopen woensdag (bijna twee weken na hun telefoontje en nog net geen maand nadat ik bij ze ben geweest) een e-mail stuur. Ik krijg als antwoord dat er contact met me wordt opgenomen. Net voor sluitingstijd heb ik nog niets gehoord, dus bel ik nog maar even. Het onderdeel is net die dag aangekomen en uiterlijk vrijdag zal m'n iBook gerepareerd zijn.
Inderdaad wordt ik netjes gebeld, zodat ik er vandaag naartoe kon gaan om hem op te halen.

De rest heb je al begrepen.. ik log in (dat werkte nog gewoon Wink), laat hem heel even ongebruikt staan en ineens is het beeld weer zwart (nee, slimmeriken, het was geen screensaver). Volgens mij is het onderdeel nooit aangekomen :-S

Ik ben gek op m'n iBook, maar ik ben op dit moment helemaal niet te spreken over de service van Macsupport. Uitleg waarom het zo lang heeft moeten duren heb ik ook niet gekregen, want degene die me vandaag aan de balie hielp wist alleen wat er geregistreerd was. Ik weet uit eigen ervaring hoe dat gaat, dus boos worden heeft ook geen zin. Helaas.

Nu moet ik verdorie nog terug ook! Zo kort voor m'n vakantie.. Zouden ze nu alsnog in drie dagen kunnen doen wat ze in een maand niet is gelukt? Ik hou je op de hoogte.....

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 8 van 14