LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow weblog
weblog
Jul 03 2006
Noem mij maar Koos
de avonturen van koos werkeloos
Geschreven door Sandra   
Monday 03 July 2006
Bijna vergat ik het... Vandaag is eigenlijk de eerste werkdag waarop ik werkloos ben! Sinds 1 juli is mijn oude werkgever opgeheven. Dat bijzondere feit is vanwege mijn bevallingsverlof dus een beetje aan me voorbij gegaan. Omdat ik tot half augustus nog met verlof ben, heb ik nog wel een inkomen, dus dat is helemaal een rare situatie. Feit blijft echter, dat er nu echt geen weg terug meer is en ik me nu toch weer wat meer op de toekomst moet gaan richten.

Daarom heb ik afgelopen week alvast maar contact opgenomen met het CWI. Ik wil namelijk geen risico lopen en me op tijd inschrijven als werkzoekende en voor een WW-uitkering. Ik wil na m'n verlof toch wel weer zo snel mogelijk aan de slag, om practische en financiele redenen (tja, die grotere auto komt er niet vanzelf!).
Blijkt dat ze eigenlijk niets voor me kunnen doen zolang ik nog een uitkering heb en dat ik pas in augustus eens aan de bel hoef te trekken. Dat verlof is er niet voor niets. 

Solliciteren mag uiteraard wel als ik dat wil, en zo gebeurde het dat ik een kwartier geleden mijn eerste sollicimail sinds ruim 3 jaar heb verstuurd. Ik ben benieuwd!

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 9 van 9