LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow vakanties arrow USA 2007

User Menu

login

In San Francisco is het nu:

In Louisville is het nu:

USA 2007
Zaterdag 30 juni: Weer thuis
Geschreven door Igor   
Saturday 30 June 2007

IMG_7769.JPG We zijn er weer. Na 4 weken in de US zijn we weer terug in ons eigen kikkerlandje. Hier kun je ons reisverslag lezen. De laatste dagen missen nog, maar die zullen binnenkort wel online komen samen met de foto's. Het is de bedoeling om ook nog kaartjes met de route toe te voegen.

We zijn inmiddels alweer aardig gewend. De kinderen hebben wel wat last van jet lag, ze worden om een uur of 11 wakker (als wij net willen gaan slapen) en slapen dan pas weer tussen 1 en 2 uur, alsof ze denken dat ze een middagdutje hebben gedaan. Vandaag zijn ze weer naar het kinderdagverblijf gegaan, dus hopelijk gaat het vanavond beter. Igor is weer gaan werken, ik ben morgen aan de beurt. Dan is voor mij de vakantie ook echt voorbij... ik zal straks nog even de dollars en bonnetjes van de vakantie uit mijn portemonnee halen Money mouth 

Veel plezier met het lezen van ons verslag. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! 

 
We zijn vertrokken...
Geschreven door Igor   
Saturday 02 June 2007

Eindelijk was het zover, vrijdag ochtend om 6 uur stond Steef voor de deur en even later kwam Wendy ook. Om iets over half 7 waren we onderweg naar het vliegveld waar Steef ons afzette en Wendy nog even mee liep.

IMG_6164.JPG

De rij bij Delta was er niet dus we konden meteen inchecken. Een koffer was ietsjes te zwaar, maar dat was snel opgelost door wat te verplaatsen. Voor het inchecken natuurlijk nog even met alle bagage op de foto Laughing. De autostoelen, rugzakken, fototas en buggy behoorden tot de "handbagage". Met alleen deze "handbagage" nog eventjes koffie gedronken en daarna naar de douane. Wendy kreeg nog een douane beambte boos door naar hem te flitsen Wink.

Lees meer...
 
Zaterdag 2 juni: Even wennen
Geschreven door Igor   
Sunday 03 June 2007

IMG_9533.JPGOm 6 uur werden de kinderen wakker. Ze waren redeljk uitgeslapen. We hebben rustig aan gedaan. Jesse en Emma waren wat aan het spelen en wij hebben de spullen in de lades gestopt zodat de koffers in de kast kunnen. Daarna zijn we gaan douchen. Ik ben met Jesse naar Walgreens gelopen om te kijken of ze daar wat te eten hadden. Het werden muffins, Walgreens is dan ook geen supermarkt. Jesse vond de chocolade muffin erg lekker en ook het nogal chemisch smakende sapje gaat er wel in.

Lees meer...
 
Zondag 3 juni: Op stap in San Francisco
Geschreven door Sandra   
Monday 04 June 2007

Eindelijk een nacht met aardig wat slaap. We waren gisteravond om 10 uur gaan slapen. De slaap werd onderbroken door Emma, die een tijdje bij ons heeft geslapen, en Jesse, die wakker werd toen ik Emma teruglegde in bed en vervolgens haar plekje bij ons in bed overnam om 3 uur 's nachts. Ik ben een uur later maar in zijn bed gaan liggen, het was mij te krap met z'n drieen in dat bed. Daarna tot een uur of half 7 geslapen, dus toen we vanmorgen allemaal wakker werden, waren we eindelijk een beetje uitgerust.

Lees meer...
 
Maandag 4 juni: Hard werken, zo'n vakantie
Geschreven door Sandra   
Tuesday 05 June 2007

Ken je de uitdrukking "Niet om over naar huis te schrijven?". Erg van toepassing op de afgelopen dag, zullen we maar zeggen. Toch zal ik er maar gewoon over schrijven, dan is het in elk geval niet helemaal een verloren dag geweest.

Lees meer...
 
Dinsdag 5 juni: we beginnen te wennen
Geschreven door Igor   
Thursday 07 June 2007

IMG_6265.JPGPrima geslapen boven de cabine van de RV. De kids volgens mij ook. Ze werden, voor het eerst, wakker rond kwart over vijf en begonnen met z’n tweetjes wat te keten. Daarna hebben ze nog tot half 8 geslapen.
Vanmorgen hebben we de tijd genomen. De spullen zijn uit de koffers in de verschillende kasten verdwenen. Jesse heeft met z’n nieuwe bal gespeeld en Emma heeft gestapt achter de buggy.

Lees meer...
 
Woensdag 6 juni: de vaart erin
Geschreven door Igor   
Thursday 07 June 2007

Voor de verandering werden de kids weer om kwart over 5 wakker. We mochten van Emma tot half 7 blijven liggen. Van Jesse mocht het nog wel wat langer duren Wink. Bestemming vandaag was Redwood National park. Om half 9 vertrokken we van de campground. De camper gaf aan dat de benzine tank nog voor 1/4 gevuld was dus die wilden we weer helemaal vol hebben. Er ging 40 Galon in, dat tank ik normaal in liters.

Lees meer...
 
Donderdag 7 juni: crater lake
Geschreven door Igor   
Friday 08 June 2007
Het is nu 9 uur. Emma valt net echt in slaap, de vaat is weggewerkt en de was wordt opgevouwen en ik neem een slokje van de warme chocolademelk. We staan vannacht op het Diamond Lake RV Resort net voorbij Crater Lake. Internet hebben we deze keer via een heuse ISP: nomadISP. Een ISP met bijzondere tarieven: 1 uur internet $5, 3 dagen, een week of zelfs een maand zijn dan weer gratis (als je even een coupon haalt bij de receptie).
Lees meer...
 
Vrijdag 8 juni: naar Portland
Geschreven door Sandra   
Saturday 09 June 2007

Vanmorgen wisten we niet hoe we het hadden, toen we om 8 uur wakker werden, net voor de kinderen zich begonnen te roeren. Emma had ons 's nachts nog even bezig gehouden (het arme kind heeft zere billetjes), maar daarna hebben we allemaal heerlijk geslapen. Dit was voor een groot deel te danken aan de verwarming, die we nu toch maar hadden aangezet, aangezien de temperatuur 's nachts tot onder de 10 graden was gedaald (de thermostaat gaat niet lager dan 10 graden, dus de werkelijke temperatuur zullen we nooit weten). 

Lees meer...
 
Camperlife
Geschreven door Sandra   
Sunday 10 June 2007
IMG_6253.JPGDit is onze allereerste vakantie met een camper. We hebben ervoor gekozen, omdat het ons de meest comfortabele manier van reizen leek over grote afstanden, voor een langere tijd, met heel kleine kinderen. Op deze manier hebben ze een vrij constante leefomgeving om zich heen en hebben we altijd alles bij de hand. Dat waren de afwegingen van te voren. Maar, hoe bevalt het nu eigenlijk?
Lees meer...
 
Zaterdag 9 juni: shoppen in de regen
Geschreven door Igor   
Sunday 10 June 2007
De plannen van vandaag vielen een beetje in het water. De voorspelling was dat het 's ochtends droog zou zijn en in de middag zou het gaan regenen. Zou, want toen we vanmorgen weg reden begon het al te regenen. Eerst een beetje miezer maar toen we de noodzakelijke boodschappen hadden gedaan werd het toch te onaangenaam om in te wandelen. Dan maar meteen het middag programma uitvoeren en hopen dat het nog droog wordt.
Lees meer...
 
Zondag 10 juni: De Columbia River Gorge
Geschreven door Igor   
Tuesday 12 June 2007
Vanmorgen scheen de zon weer, wat een verademing. We kunnen vandaag dus toch de Historic Columbia River Highway gaan rijden langs verschillende watervallen. Om half 8 stond de wekker en nadat we allemaal onder de douche waren geweest en hadden gegegeten reden we om kwart voor 10 richting de Highway.
Lees meer...
 
Maandag 11 juni: Mount St. Helens National Volcanic Monument
Geschreven door Sandra   
Friday 15 June 2007
IMG_6613.JPGWe verlieten vandaag ons stekkie op het Portland Fairview RV Park om 9 uur, op naar de volgende bestemming. We wilden in eerste instantie nog even boodschappen doen en postzegels halen, zodat we een speciale kaart eindelijk eens konden versturen en alvast zegels voor de nog aan te schaffen ansichtkaarten hadden. Het lukte steeds maar niet om een Post Office te vinden, maar nu hadden we er één op TommieTommie gevonden, dus dat zou goedkomen. De boodschappen werden al snel uitgesteld tot later op de dag en de postzegels moesten ook worden uitgesteld, want TommieTommie zat er een beetje naast wat betreft het adres van het Post Office.
Lees meer...
 
Dinsdag 12 juni: Mount Rainier National Park
Geschreven door Sandra   
Friday 15 June 2007

De wekker ging om 7 uur, maar we bleven nog even liggen tot half 8. De kinderen vonden het wel best na het latertje van gisteravond. Het zonnetje lokte, een heerlijk  begin van de dag. Deze ochtend gingen we weer met de kids douchen, dus waren we langer bezig voor we weg konden, maar dat hinderde niet. Onze bestemming van vandaag was niet ver.

Lees meer...
 
Woensdag 13 juni: weer naar de kust
Geschreven door Igor   
Friday 15 June 2007
Vanmorgen vertrokken we om kwart voor 9 vanaf de campground. Zowaar scheen het zonnetje zo af en toe, maar de wolken hingen "laag" en onderweg hadden we zo af en toe een aardige bui. Een goede zet om nu al naar de kust te gaan en niet nog een dag in het park te blijven hangen en nat te regenen.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 15 van 34