LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow weblog
weblog
Nov 08 2009
Lopen, klimmen, rennen, rollen..
vermaak
Geschreven door Sandra   
Sunday 08 November 2009

 

IMG_4469.JPGIMG_4497.JPG

Vandaag zijn we naar Schoorl geweest voor een wandelingetje, lunch en spelen bij het klimduin. Het was heerlijk, we hebben allemaal ontzettend genoten van de buitenlucht en de vrijheid. 

Lees meer...
 
Nov 06 2009
Wie?
vermaak
Geschreven door Sandra   
Friday 06 November 2009

 

To Wii or not to Wii , that is the question. 

Het lijkt me wel leuk om een Wii aan te schaffen. Maar is het echt wel zo leuk, is het een gebruiksvriendelijk apparaat en is het niet ontzettend yuppig om zo'n ding te hebben? Het valt voor mij in de categorie 'dat zou wel leuk zijn om te hebben, maar we hebben het niet nodig en het geld kunnen we ook wel aan andere dingen besteden'... etc.. We hebben ook niet eerder een spelapparaat in huis gehad; ik ben helemaal niet zo van het gamen, ik speel alleen 'live' het bordspel van Kolonisten van Catan. Maar het lijkt me enerzijds leuk voor de kinderen en misschien ook voor ons; ik denk wel dat er toepassingen van de Wii zouden kunnen zijn, die me wel aanspreken (zoals gezelschapsspellen, muziek, fitnessoefeningen en spelletjes die de kinderen samen kunnen doen). 

Iemand die voors en tegens van het ding en het hebben ervan wil delen?

 
Nov 03 2009
Meningsuiting
nieuws
Geschreven door Sandra   
Tuesday 03 November 2009

Gisteren was de 5e sterfdag van Theo van Gogh, de spraakmakende voorvechter van de vrijheid van meningsuiting. Vandaag zagen we de geboorte van een nieuwe site, Joop.nl , waar nieuws en opinies worden gepubliceerd en waar mensen de gelegenheid krijgen hierop te reageren. Daar kun je dus je mening over allerhande onderwerpen kwijt. Twee zaken die niets met elkaar te maken hebben, behalve dat ze mij aan het denken zetten over mijn eigen ‘vrijheid van meningsuiting’.

Lees meer...
 
Oct 30 2009
Ach, vertel eens over vroeger...?
oud & nieuw
Geschreven door Sandra   
Friday 30 October 2009

De afgelopen dagen werd ik met de volgende cijfers om mijn oren geslagen en dat kwam best hard aan Wink

"Theo van Gogh 5 jaar geleden vermoord"... Is het echt al 5 jaar geleden, dat ons oudste kind is geboren? Ik was ten tijde van de moord met bevallingsverlof, wat me de gelegenheid gaf het bizarre nieuws en alle updates de hele dag door te volgen. Dat is me dus wel goed bijgebleven. 

"RTL 20 jaar aktief in Nederland".. Volgens mij heb ik Telekids vrijwel vanaf het begin gekeken, en As The World Turns volg ik al -tig jaar...

Pas echt indrukwekkend: ook 20 jaar geleden viel de Berlijnse muur ('Wat voor muur?'), het begin van het einde van het Oostblok zoals het toen was. Ik zie de beelden nog voor me en herinner me vooral het concert The Wall nog goed, dat het jaar daarna op tv werd uitgezonden.  

"Kinderen voor kinderen 30 jaar" Hallo?! Ik heb de allereerste LP (!) nog ergens! Gelukkig kan ik de meeste teksten zo meezingen, dus we zijn nog niet echt aan het aftakelen Foot in mouth

 

Time flies... iemand nog meer van dit soort feitjes?  

 
Oct 28 2009
Van de fles af
kids
Geschreven door Sandra   
Wednesday 28 October 2009

Het is weer eens tijd om de keukenkastjes op te ruimen. Op zich zijn die redelijk op orde (ja, op sommige plaatsen in ons huis valt het wel mee), maar er is een reden voor: de zuigflesjes en toebehoren kunnen eruit. Luka, die het momenteel verder heel rustig aan doet wat ontwikkeling betreft, heeft blijkbaar vorige week besloten dat hij geen zin meer heeft in een fles voor het slapen gaan, dus hebben we al die spullen niet meer nodig. Ze waren er na drie zuigelingen toch wel een beetje bij gaan horen, de aventflesjes met hun speentjes, ringetjes, dopjes, flessenborstel en handgreepjes. Een aangebroken bus Nutrilon 3 staat nutteloos op het aanrecht. We zullen het allemaal niet meer nodig hebben. Misschien kan ik een paar flesjes aan Emma overdoen, voor haar poppen. Hoeven we er nog niet helemaal afstand van te doen. 

Weer zo'n afscheidmoment, dat begon met het verkopen van de wieg en dat we de komende tijd nog wel vaker zullen meemaken... *slik*

 
Oct 27 2009
O o, Den Haag
reizen
Geschreven door Sandra   
Tuesday 27 October 2009

 

IMG_4374.JPGIMG_4383.JPG

 In de herfstvakantie zijn we met z'n tweetjes drie dagen naar Den Haag geweest.

Lees meer...
 
Aug 07 2009
Vakantiefoto's
reizen
Geschreven door Sandra   
Friday 07 August 2009
IMG_2456.JPG
Nu in het fotoboek: de foto's van onze drie weken Frankrijk. Klik!
 
Voor een kort verslagje, klik op 'Lees meer...' 
Lees meer...
 
Jul 30 2009
Luka 1 jaar!
kids
Geschreven door Sandra   
Thursday 30 July 2009

 

Active Image

Helemaal blij met z'n hobbelkonijn... Zaterdag vieren we het wat uitgebreider, maar vanaf vandaag is hij alvast officieel 'baby-af' Smile

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 41 - 48 van 489