LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow weblog
weblog
Feb 24 2005
gefeliciteerd!
nieuws
Geschreven door Sandra   
Thursday 24 February 2005

Active Imagenijntje is 50 jaar geworden!
Van harte, nijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Feb 23 2005
voorpret
reizen
Geschreven door Sandra   
Wednesday 23 February 2005

Active Image

We zijn bezig met de vakantieplannen voor dit jaar. In het voorjaar willen we met z'n drietjes een weekje weg, niet te ver, misschien een beetje 'oefenen' hoe het kamperen is met Frummel erbij.

Na het hoogseizoen willen we met mijn zus, neef en ouders naar Spanje. De voorbereidingen komen voorzichtig op gang en zoals altijd vermaak ik me daar al prima mee. Het zal wel een heel andere vakantie worden dan we gewend zijn, met zoveel mensen en twee van die hummels mee, maar we hebben er zin in Cool

Tips zijn welkom voor uitstapjes in de omgeving van de Spaanse Pyreneeen, Barcelona en de Costa Brava!

 
Feb 22 2005
52 weekends in een jaar is niet genoeg
thuis
Geschreven door Sandra   
Tuesday 22 February 2005
52 weekends in een jaar is te weinig. Er zouden er meer moeten zijn, of ze moeten langer worden.

Hoewel ik helemaal niet zo'n overvol sociaal leven heb, merk ik dat het toch vaak lastig is om tijd te maken voor alles wat ik zou willen of moeten doen en om afspraken te maken.

Wat valt er zoal te doen?
Winkelen - voor drie personen boodschappen doen of kleding kopen, kadootjes kopen etc..
Verjaardagen vieren - soms een 'must', vaak voor de gezelligheid.
Catannen - met vrienden, familie of collega's, in vaste en variabele groepjes.
Filmpjes kijken - meer thuis dan uit, lekker op de bank hangen met voldoende te snoepen.
Eten - altijd fijn als er voor je gekookt wordt, maar ook leuk om iets uit te proberen voor gasten.
Bijkletsen - bij elkaar komen met mensen om het contact bij te houden, leuk en belangrijk.
Opruimen en schoonmaken - het is niet toevallig dat deze onderaan het rijtje terecht is gekomen...

Vrienden en familie hebben hetzelfde probleem en zo kan het gebeuren dat je met moeite in februari een afspraak voor juni kunt plannen. Bizar! Maar uiteindelijk gaat het er wel om de afspraak te maken, want het is de ontmoeting die telt  Laughing

 
Feb 21 2005
spetter!
thuis
Geschreven door Sandra   
Monday 21 February 2005

Jesse krijgt steeds meer interesse in schijnbaar oninteressante dingen. Daarbij wordt hij ook nog eens steeds behendiger en sneller. Oppassen dus wanneer hij op schoot zit..

Vanmiddag verraste hij mij - en zichzelf - door plotsklaps een rake mep tegen het glas water dat ik in mijn hand hield te geven. Spetter! ging het ineens... We hebben elkaar even geschrokken en verbaasd aan zitten kijken, waarna ik hem als enthousiaste moeder met lachen en knuffels heb beloond. Domme mamma, knap kind!

Active Image

 
Feb 21 2005
Bruidsparen kiezen dit jaar voor 20-05-2005
nieuws
Geschreven door Sandra   
Monday 21 February 2005

RIJSWIJK - Een trouwdatum uitzoeken is niet altijd even makkelijk en vaak een punt van onenigheid binnen de familie en relatie. Kies je voor de trouwdatum van je ouders of ga je voor de dag van de eerste kus? Dit jaar blijkt, na een rondgang langs een aantal Nederlandse gemeenten, een specifieke datum toch wel heel erg in trek: 20-05-2005

Dat ligt niet alleen aan de mooie alliteratie, zeggen de deskundigen van burgerzaken in de diverse gemeenten. 20 Mei heeft ook nog een paar andere voordelen: het is dan voorjaar met ontluikende bloemen en (meestal) mooi lenteweer, het valt op een vrijdag, erg gewild onder bruidsparen, en zoals een woordvoerster van Almere zegt: "Het is voor mannen lekker makkelijk te onthouden."

Lees de rest van het artikel op nu.nl


 Tjee, wat een gedoe als je dat zo leest zeg!
Gelukkig heb ik dat al achter de rug, zou ik bijna zeggen Wink Op 20 mei zijn wij alweer een jaar getrouwd (geweest). Vorig jaar op 14 mei was onze trouwdag, en het was helemaal niet zo'n drama om de dag uit te kiezen. Het was bijna de datum van ons eerste afspraakje (16-5-1999). Het was ook een vrijdag en het was inderdaad prachtig lenteweer, daarmee hebben we erg veel geluk gehad. En wat het onthouden betreft... de tijd zal het leren Wink
(Wordt vervolgd..?)

 
Feb 20 2005
Gaat dat zien
vermaak
Geschreven door Sandra   
Sunday 20 February 2005

Binnenkort is 24 afgelopen. Ja, ik kijk deze serie nog week voor week, vanaf de video. Nog even en ook ik weet of Jack Bauer Los Angeles en de wereld weer heeft weten te redden. Helaas betekent dat het einde van een wekelijks vermaakmoment.

Lang treuren hoeft gelukkig niet, want er komen alweer twee nieuwe series aan waar ik de video weer wekelijks voor kan laten snorren.
Op dinsdag 1 maart om 20.30 uur begint Net5 met het uitzenden van Desperate Housewives. Ik zag laatst de cast bij Oprah Winfrey en heb al een paar afleveringen gezien op Belgie1, maar daar wordt het op vrijdagavond uitgezonden en voor ik het wist had ik een aflevering gemist. Nu dus de herkansing. Een serie over huisvrouwen in een zogenaamd perfecte Amerikaanse buitenwijk, waar niet alles is wat het lijkt. De dagelijkse beslommeringen van de vrouwen zijn zowel herkenbaar als absurd, met een klein beetje mysterie en dat maakt het naar mijn mening een vermakelijk verhaal om naar te kijken. Jummie!

Op zondag 6 maart start Yorin met CSI: New York, weer een tak aan de Crime Scene Investigation-boom. Wat kan ik erover zeggen? Elke week kijk ik de afleveringen van CSI en regelmatig ook die van CSI: Miami, dus dit is een must! Benieuwd welke criminele varianten ons nu weer voorgeschoteld zullen worden Wink

Ja, de avonden zijn nog lang genoeg en ik vermaak me voorlopig nog prima!

 
Feb 20 2005
schaterlach
thuis
Geschreven door Sandra   
Sunday 20 February 2005
Sinds de geboorte van Frummel zijn er ineens allerlei nieuwe geluidjes in huis; geluidjes waarvan ik voorheen het bestaan niet kende. Ik leer ze stuk voor stuk kennen en begrijpen.
Zo is er een ander soort ademhalen, zachtjes snurken, geweldig gapen ("whaaaa..."), mini-mopperen, honger-huilen, prachtig pruttelen, babybrabbelen ("bruu", "ahaa", "aguu", "woe"), giga-gillen en sinds kort ook schitterend schaterlachen.
De schaterlach van mijn kind is nu het mooiste geluid dat ik ooit heb gehoord; echt als muziek in de oren Laughing
 
Feb 19 2005
Als je naar Maastricht gaat...
nieuws
Geschreven door Sandra   
Saturday 19 February 2005
.. breng dan vooral een bezoek aan de Bisschopsmolen.
Mijn neef is bakker en runt samen met een vriend en een aantal medewerkers deze watermolen annex bakkerij. Je kunt er een rondleiding krijgen door de molen en heerlijke vlaaien, broden en streekprodukten kopen! Het meel dat ze gebruiken heet Kollenberger Spelt, dat geleverd wordt door boeren uit de omgeving.
Afgelopen woensdag waren we bij de feestelijke opening van de Bisschopsmolen. Een leuk en lekker uitje als je in Maastricht bent Laughing

Ook in het nieuws:
http://www.blikopnieuws.nl/bericht/2896 (met foto's!)
www.limburger.nl

 
<< Begin < Vorige 61 62 Volgende > Einde >>

Resultaten 481 - 488 van 489