LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow weblog arrow Wennen!
Apr 23 2010
Wennen!
Geschreven door Sandra   
Friday 23 April 2010

Active Image

 

 

Vandaag is het dan zover: Emma gaat voor het eerst wennen op de basisschool. De hele week was ze haar bed niet uit te krijgen, maar vanmorgen stond ze gelukkig opeens naast ons bed om ons wakker te maken. We hadden ons verslapen!

De achterstand was nog in te halen en zo waren we vanmorgen toch nog ruim voor school de deuren opende aanwezig. Van angst of zenuwen was niets te zien: Emma straalde en leek te genieten van de aandacht die ze kreeg van haar nieuwe klasgenootjes en de ouders. 

De juf, de klas en de meeste van haar klasgenootjes zijn voor haar bekend, want ze komt bij Jesse in de klas. Het gaat nog maar om een paar weken, na de zomervakantie gaat Jesse naar groep 3 en dan zitten ze in verschillende klassen. Jesse leek wel een beetje trots, dat zijn zusje nu ook naar school gaat. Emma keek haar ogen uit en zwaaide met een grote lach toen we bij het raam stonden. Normaal gesproken stond zij ook daar, aan de andere kant van het raam! Ik ben heel benieuwd, hoe ze straks uit school komt. Het begin is in elk geval goed geweest!

 

Active ImageActive Image

 

Commentaar
ToevoegenZoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >