LuwteNet
LuwteNet
 
Aug 15 2005
Waterproof-proefkamperen
reizen
Geschreven door Sandra   
Monday 15 August 2005
Afgelopen weekend was het dan zover, we zijn met z'n drietjes nog een keer gaan kamperen als 'generale repetitie' voor de grote vakantie in september. Zoals je misschien hebt gemerkt was het vrijdag niet echt lekker weer en de vooruitzichten voor het weekend waren ook niet al te denderend, maar we hadden een doel en besloten het er vrijdagmiddag toch maar op te wagen, desnoods voor maar een nacht.

Wonderwel was het een geslaagd weekend en hoewel er behoorlijk wat regen is gevallen, hebben wij daar vrij weinig last van gehad. Vrijdag aan het eind van de middag hebben we de tent supersnel opgezet, met een paar druppels, maar meer ook niet. Daarna zijn we naar Bennekom gegaan en hebben we met B&C&F pannenkoeken gegeten in pannekoekenboerderij "Kernhem". Daarna hebben we nagekletst bij B&C thuis, waardoor we om een bizarre tijd weer terug op de camping waren (we mochten de slagboom al niet meer door met de auto). Niet zo aardig voor Jesse dus, die liet dat ons dan ook terecht merken toen we hem in bed hadden gestopt.

Na een vrij korte nacht stonden we zaterdag toch allemaal goedgemutst weer op: het zonnetje scheen! Bij de oom en tante van Iffel in Ede hebben we heerlijk in de tuin gezeten en liet Jesse zich weer van zijn beste kant zien (kijk eens hoe leuk ik ben Laughing ). Daarna hebben we nog wat geshopt in Ede, waar we stomtoevallig meteen na het parkeren B&C&F nog tegen het lijf liepen.
We hadden onze les de vorige avond geleerd en wilden graag weten of het kamperen met Jesse ook goed zou kunnen gaan, dus hebben we rustig gegeten bij de tent. Jesse heeft nog lekker rondgestapt achter de buggy en flink gelachen naar de campingburen. We hebben hem ook nog even in bad gestopt. Hier kan ik mooi nog even kwijt dat de voorzieningen voor ouders met kleine kinderen op de camping (Camping De Wije Werelt) echt geweldig zijn. Babybadruimte met wasbakken in de vorm van babybadjes, een magnetron om babyvoeding in op te warmen.. luxe hoor! Vervolgens hebben we dezelfde routine en rituelen aangehouden als thuis en is hij tot onze grote geruststelling gewoon gaan slapen. Daarna konden wij ook nog wat slaap inhalen Wink

De hele nacht heeft het vervolgens gehoosd, dus helaas konden we de tent niet droog mee naar huis nemen, maar we waren gelukkig wel op tijd genoeg om alle andere spullen droog in te pakken. Toen alles rond half 11 in de auto zat viel de regen weer met bakken uit de hemel, dus onze timing was echt perfect.

We hebben de (water)pro(o)ef dus doorstaan! Laat de vakantie maar komen Cool

Commentaar
ToevoegenZoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >