LuwteNet
LuwteNet
 
Zaterdag 2 juni: Even wennen
Geschreven door Igor   
Sunday 03 June 2007

IMG_9533.JPGOm 6 uur werden de kinderen wakker. Ze waren redeljk uitgeslapen. We hebben rustig aan gedaan. Jesse en Emma waren wat aan het spelen en wij hebben de spullen in de lades gestopt zodat de koffers in de kast kunnen. Daarna zijn we gaan douchen. Ik ben met Jesse naar Walgreens gelopen om te kijken of ze daar wat te eten hadden. Het werden muffins, Walgreens is dan ook geen supermarkt. Jesse vond de chocolade muffin erg lekker en ook het nogal chemisch smakende sapje gaat er wel in.

Na het simpele "ontbijt" zijn we de 49 mile drive begonnen. In Golden Gate Park zagen we een speeltuin en vonden het wel een goed idee om daar te gaan lunchen. We gingen van de route af op zoek naar een supermarkt. We moesten er nog eentje zoeken omdat ze hier niet alles hadden voor een picknick. IMG_6179.JPGToen we rond 12 uur weer op zoek gingen naar het park vonden we al snel dezelfde speeltuin als we hadden gezien. Jesse had wel zin om even te spelen. Meer zin dan om te eten Wink. Emma vond het schommelen heerlijk. Elke keer als je met haar ging lopen liep ze weer naar de schommel. Het is leuk dat we op zaterdag in de stad zijn. Het lijkt wel of iedere familie een samenkomst heeft in het park. Overal zie je bordjes van een familie uitje en groepen mensen met bbq en koelboxen.  Tussen de heerlijke parklucht door roken we dan ook regelmatig bbq luchten voorbij komen.

Na het spelen zijn we nog wat verder gereden en uiteindelijk besloten we dat de kinderen wel weer eens buiten mochten komen. IMG_6191.JPGVanuit de haven zouden we naar de Golden Gate bridge gaan kijken, maar helaas was er geen parkeerplaats omdat er morgen een triatlon is en de halve parkeerplaats daarvoor is opgeofferd. Dan maar naar het vista point aan de overkant an de brug. Het blijft leuk om over de brug te rijden. Het vista point was druk, maar er was nog plaats om te parkeren. Het was al niet zo warm in het park, maar hier was het naast niet zo warm ook wel erg winderig. De buggy ging met Emma erin al rollen. Het werden dus wat snelle foto's (van een brug half in de mist) en wat video. Jammer dat de kinderen niet konden spelen. Omdat we nog niet wisten waar we wilden gaan eten zijn we naar het motel gegaan om dat uit te zoeken en Jesse en Emma te laten spelen (zonder dat ze het koud hebben). We zijn in een diner, Mel's Drive-In gaan eten. Jesse een hotdog met frietjes en wij een burger met frietjes. Na het eten een andere route terug. Wat een gezellige drukte al om 7 uur buiten. Een hoop mensen waren al aan het stappen.

Toen we weer in de motekamer waren nog even Emma en Jesse voorgelezen en daarna naar bed. Om kwart voor 8 lagen ze in bed en sliepen ze al! Heerlijk. Nu wij nog even bijkomen Wink

Commentaar
ToevoegenZoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >