LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow vakanties arrow USA 2007 arrow Dinsdag 5 juni: we beginnen te wennen

User Menu

login

In San Francisco is het nu:

In Louisville is het nu:

Dinsdag 5 juni: we beginnen te wennen
Geschreven door Igor   
Thursday 07 June 2007

IMG_6265.JPGPrima geslapen boven de cabine van de RV. De kids volgens mij ook. Ze werden, voor het eerst, wakker rond kwart over vijf en begonnen met z’n tweetjes wat te keten. Daarna hebben ze nog tot half 8 geslapen.
Vanmorgen hebben we de tijd genomen. De spullen zijn uit de koffers in de verschillende kasten verdwenen. Jesse heeft met z’n nieuwe bal gespeeld en Emma heeft gestapt achter de buggy.

Uitendelijk vertrokken we pas om half 11, nadat we van andere Nederlanders, die weer naar huis gingen, wat spullen hadden gekregen. Bestemming vandaag is Humboldt Redwoods state park en de route gaat voornamelijk over de US 101. Jesse en Emma vielen al snel in slaap en werden weer wakker toen het tijd was om wat te gaan eten. We gingen, op aanwijzing van de tomtom van de 101 af op zoek naar een “park of recreational area”. We reden door Ukiah en zagen daar een Albertsons, een prima plek om wat groente en fruit te kopen als we weer naar de 101 gingen na het eten. Toen we de “bestemming bereikt” hadden was er geen afslag en geen bord van een park, sterker nog het bord dat er stond gaf aan “pavement ends”. Voor het echt zover was wilde ik de camper gekeerd hebben en dat lukte wonderwel op deze smalle weg. Helaas dus geen park om een balletje te trappen of een wandelingetje te maken voor Emma. Op maar naar de parkeerplaats bij de supermarkt. Daar gegeten en wat gekocht en rond 2 uur weer verder naar Humboldt Redwoods state park.

IMG_6273.JPGRond half 5, toen we al eventjes op de Avenue of the Giants reden vonden we een aardig plekje waar we met de kids naar de gigantische redwoods konden kijken. Toen we weer verder wilden en Jesse en Emma weer in de autostoel zetten begon het te regenen. We hadden al wat donkere wolken gezien en zo af en toe was de weg nat, dus het was geen verrassing. Gelukkig was het maar een bui en nu is de voorruit ook weer schoon. Toen we bij Meyers Flat kwamen stond er aangegeven dat de weg over 3.5 mijl is afgesloten en dat het visitors center bereikbaar is. Helaas om 5 uur al dicht. Maar er zit ook een camping bij en daar willen we vanavond overnachten. Om half 6 waren we op de Burlington campground en voor ons, en de RV, is er plaats.
Ik ben met Jesse gaan vertellen welke plaats we hebben uitgekozen en Sandra is begonnen met het maken van de spaghetti. Om kwart over 6 was alles klaar en konden we gaan eten. De kids lagen om kwart voor 8 op bed en wij gaan nu nog even de vaat doen en daarna naar bed. Morgen is het de bedoeling om vroeg te vertrekken.

Commentaar
ToevoegenZoeken
??Emma heeft gestapt achter de
henry (Registered) 2007-06-07 17:05:54

Is ze daar niet een beetje jong voor? icon_evil.gif Wel dus blijkbaar, als ze niet eens zonder buggy kan gaan stappen. Of was ze te dronken om zonder buggy te lopen? icon_rolleyes.gif


Klinkt allemaal erg leuk en druk. Geniet er lekker van!

H
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >