LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow vakanties arrow USA 2007 arrow Woensdag 6 juni: de vaart erin

User Menu

login

In San Francisco is het nu:

In Louisville is het nu:

Woensdag 6 juni: de vaart erin
Geschreven door Igor   
Thursday 07 June 2007

Voor de verandering werden de kids weer om kwart over 5 wakker. We mochten van Emma tot half 7 blijven liggen. Van Jesse mocht het nog wel wat langer duren Wink. Bestemming vandaag was Redwood National park. Om half 9 vertrokken we van de campground. De camper gaf aan dat de benzine tank nog voor 1/4 gevuld was dus die wilden we weer helemaal vol hebben. Er ging 40 Galon in, dat tank ik normaal in liters.

IMG_6301.JPGDe eerste stop van vandaag was in Patricks Point State Park. De park ranger raadde ons aan om de Agate beach trail, van een halve mijl naar het strand, te lopen. Op de parkeerplaats bij de trail hebben we broodjes, beleg en drinken in de rugzak gestopt. Emma ging bij mij in de draagzak en Jesse aan de hand. Zo gingen we het vrij stijle pad naar beneden. Onderweg een prachtig uitzicht over de kustlijn. Gelukkig was het eb zodat de kids lekker in het zand konden spelen. De vloedlijn komt bijna tot aan de "rotswand" van erg zacht zandsteen waarin verschillende initialen staan geschreven. Op een aangespoelde boomstam hebben we de broodjes gegeten. Tot mijn verbazing zag ik opeens een "fontein" in de zee. Even later nog een keer en toen zagen we duidelijk dat het een "grey whale" was. Sandra is nu al tevreden, ze wilde in ieder geval een keer walvissen zien deze vakantie Laughing. Na de lunch zijn we weer naar boven gelopen. Jesse heeft de zee nog gedag gezegd want die zien we de komende dagen niet. Omhoog nam Sandra Emma op de buik zodat als het moest ik Jesse in m'n nek kon nemen. Hadden we ons daar mooi in vergist zeg. Jesse ging in een drafje de berg op. Hij had er duidelijk plezier in.

IMG_6341.JPGDe volgende stop zou het visitor center van Redwood National park worden. We zijn helaas ons nationale parken boek vergeten dus we willen daar even kijken wat er te doen is. Om half 2 reden we weer weg en eenmaal onderweg sliepen de kids al snel en dat hielden ze een aardige tijd vol. Bovendien bleek het Nationale park tussen de state parks in te liggen en misten we het visitor center. Aangezien we morgen een lange tocht op de planning hebben staan besloten we om alvast een deel van die route te rijden. We zijn om kwart voor 4 op een heuse parkeerplaats met picknick tafels gestopt. Om kwart voor 6 reden we de KOA in Central Point, Oregon op. Ook hier weer wireless internet dus kunnen we het reisverslag met de afgelopen 2 dagen aanvullen.

 

Commentaar
ToevoegenZoeken
40 gallon?
henry (Registered) 2007-06-08 10:10:43

Hoi,

40 gallon is toch zo ongeveer de inhoud van jouw kofferbak thuis? icon_razz.gif

Hoe bevalt het de kindertjes, al dat "rije rije rije in mun wagentje"? Is wel een stoer busje trouwens.....

Mooie foto's, mooie omgeving daar. Is wel beter dan achtertuin met verlaten vogelhuisje ;-)

Veel plezier maar weer.

Henry

Ps: wsl ben ik per 9/7 weg bij ProRail icon_biggrin.gif
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >