LuwteNet
LuwteNet
 
Donderdag 7 juni: crater lake
Geschreven door Igor   
Friday 08 June 2007
Het is nu 9 uur. Emma valt net echt in slaap, de vaat is weggewerkt en de was wordt opgevouwen en ik neem een slokje van de warme chocolademelk. We staan vannacht op het Diamond Lake RV Resort net voorbij Crater Lake. Internet hebben we deze keer via een heuse ISP: nomadISP. Een ISP met bijzondere tarieven: 1 uur internet $5, 3 dagen, een week of zelfs een maand zijn dan weer gratis (als je even een coupon haalt bij de receptie).

IMG_6345.JPGVanmorgen liep het allemaal niet zo vlotjes. We vertrokken pas om kwart over 10. Ik heb geprobeerd om de "grijze" vuilwater tank te legen. Dat ging prima, maar daar waar het in moest zat vol dus het werd een kliederboel. Snel de afsluiter weer dicht gedaan om erger te voorkomen. Daarna boodschappen gedaan en daar wilde m'n pinpas het niet doen. Die doet al een tijdje lastig, ik denk dat het iets met die overname van ABN Amro te maken heeft. Bij sommige banken wil ie niet, andere werkt het zonder problemen. Om 11 uur waren we echt op weg, op weg naar Crater Lake. Een tocht van 81 mijl waar we precies 2 uur over deden. Zoals iedere ochtend hebben Emma en Jesse weer heerlijk geslapen en ze werden net voordat we aankwamen wakker. We reden door tot aan Rim Village waar we zijn gaan lunchen in een wat sjieke gelegenheid, Crater Lake Lodge. Het eten was heerlijk en niet zo duur als gedacht aangezien de drankjes gratis waren. Jammer dat we zo lang moesten wachten, dat viel niet mee voor Jesse en Emma en dus ook niet voor ons.

IMG_6375.JPGIn het visitor center bleek dat ze de afgelopen dagen sneeuw hadden gehad en gisteren zelfs een heuse blizzard. Vandaag was het bewolkt maar de zon scheen ook en dat maakte het aangenaam. Er lag nog veel sneeuw. Sommige stukken wandelpad waren vrij maar het grootste deel had nog een dik pak sneeuw. De weg en parkeerplaats waren ook sneeuwvrij. Alleen de East Rim Drive en een stuk van de North Entrance waren afgesloten vanwege de sneeuw. Ook de campground was dicht. Het was een gok of die al open zou zijn. We hadden gelezen dat deze begin juni open zou gaan, soms werd half april genenoemd. Dat laatste blijkt dus zo te zijn. Na de lunch hebben we op de weg terug naar de camper foto's gemaakt van het meer en Jesse heeft lekker met de sneeuw gespeeld. Emma heeft de sneeuw ook aangeraakt en bekeken, maar ze moest er niet zo veel van weten. Om iets over 4 vertrokken we weer. Aangezien onze geplande overnachtingsplaats niet doorging besloten we om rond 5 uur te kijken hoe ver we waren gekomen om dan een campground te kiezen. Toen het zover was besloten we de dichtsbijzijnde campground te nemen. Dat werd dus Diamond Lake RV resort.

Commentaar
ToevoegenZoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >