LuwteNet
LuwteNet
 
Zaterdag 9 juni: shoppen in de regen
Geschreven door Igor   
Sunday 10 June 2007
De plannen van vandaag vielen een beetje in het water. De voorspelling was dat het 's ochtends droog zou zijn en in de middag zou het gaan regenen. Zou, want toen we vanmorgen weg reden begon het al te regenen. Eerst een beetje miezer maar toen we de noodzakelijke boodschappen hadden gedaan werd het toch te onaangenaam om in te wandelen. Dan maar meteen het middag programma uitvoeren en hopen dat het nog droog wordt.

IMG_6424.JPGNa het boodschappen doen hebben we eerst croisantjes gegeten. Zowel Jesse als Emma vonden ze erg lekker. Daarna zijn we naar de Columbia Gorge Premium Outlets gegaan om kleren te kopen voor onszelf en de kids. Voor Jesse en Emma duurde het rondje eigenlijk te lang, maar we wilden toch nog even de levi's store in voor spijkerbroeken. Met een aantal plastic zakken vol kleren zijn we naar de camping gereden. Daar heeft iedereen, behalve Sandra die het camperverslag heeft geschreven, geslapen. Heerlijk uitgerust, maar met buiten nog steeds regen, hebben we een restaurant ge-google-ed en uitgezocht wat we morgen zouden kunnen gaan doen als het weer regent. We zijn bij het Old Wives' Tales restaurant gaan eten. In een recensie lazen we dat er speelruimte voor de kids is. Die konden wel wat beweging gebruiken na een dagje binnen in de regen. Sandra nam de Chicken Enchiladas Verde, ik nam Cod met een puree van artesjok (het menu op de website is niet up-to-date), Jesse wilde wel een Grilled Cheese (tostie). IMG_6440.JPGVoor Emma hadden we groente besteld. Het eten was prima, Emma heeft een flink deel van de groente op (en een klein deel op de grond gegooid, dat is haar nieuwe spelletje). Jesse was veel te druk met het spelen in de speelruimte. Die speelruimte vond ik eigenlijk wat tegenvallen. Er waren bootjes gemaakt tegen de muur (leuk idee) en er was een trap naar een gangetje. De vloerbedekking mocht ook wel een keer vervangen worden aan het muffe luchtje te ruiken Wink. Als toetje hadden we aardbeien met Zweedse room (slagroom, zure room en nog iets). Erg lekker. Jesse wilde daarvoor wel even terug aan tafel komen. Op de camping de camper weer achteruit op z'n plek gezet. Jesse en Emma mochten nog even spelen en gingen daarna heerlijk slapen. Deze keer werd er (gelukkig) wat minder gekeet en Emma sliep al snel.

Tijdens het schrijven van dit logje nog even ge-skype-ed met Hen en Hann, die stonden net op. 

Commentaar
ToevoegenZoeken
eelco (Registered) 2007-06-12 13:15:05

Eindelijk jullie verslag log gevonden. Ik heb tot op heden alleen maar de foto's gevolgd. totdat Harro en Mark vertelde dat jullie ook een verslag bij houden. Dat heb ik nu maar even rustig zitten lezen net na de lunch. Het ziet er allemaal leuk uit. Ik hoop dat jullie ook genoeg tijd hebben om te genieten icon_smile.gif
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >