LuwteNet
LuwteNet
 
Jul 18 2006
Spokie
wondere kinderwereld
Geschreven door Sandra   
Tuesday 18 July 2006
SpokieSinds ruim een week hebben we een spookje in huis. Dit spookje verstoort onze avondrust bij z'n bedtijd met geroep en gejammer. Ook komt het spookje soms 's nachts onze kamer binnengeglipt, waarbij het dan wel eens op ons bed klautert. Verdrijven van het spook heeft vaak het effect van bedtijd.

Verder maakt het spookje ons vaak 's ochtends alweer vroeg wakker. Overdag is het spook bovendien erg aktief, alsof hij 's nachts niet in de weer is geweest.
Als je de wallen onder mijn ogen ziet denk je waarschijnlijk dat dit komt doordat we nu weer een baby hebben, maar de kans is groter dat ze door het spoken van spokie Jesse worden veroorzaakt!

Tot de zomer sliep Jesse altijd uit tot een uur of half 8. Tot ongeveer een week geleden ging hij vrijwel altijd met plezier naar bed en sliep de hele nacht door. Die tijden zijn voorbij.. We wisten wel, dat we voorheen erg veel geluk hadden met het slaapgedrag van onze kleine man, maar om dat nu zo extreem te veranderen is wel een beetje veel van het goede... Zou het ooit weer goedkomen? ...gaaaaaaap...

Commentaar
ToevoegenZoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >