LuwteNet
LuwteNet
 
Jul 19 2006
Splash!
vermaak
Geschreven door Sandra   
Wednesday 19 July 2006
Een keer heb ik het gedaan, tijdens een vakantie in Amerika. Met Igor heb ik toen, omdat ik het zo graag wilde, geraft. In een rubberbootje met peddels over een rivier met stroomversnellingen. Kletsnat, maar heel spannend. Helemaal geweldig vond ik het! (Ok, er was even dat moment waarop onze raft iets te hard op een iets te grote golf stuitte en ik voorover in de raft viel om vervolgens bij het overeindkomen te ontdekken dat Iffel overboord was gegaan.... Maar toen hij weer aan boord was, vond ik het weer fantastisch!)

RaftIk ben helemaal niet sportief en al helemaal geen held, maar dat raften, dat heeft iets.. dat wil ik nog wel eens meemaken.

 Ons landje is veel te vlak, dus rivieren met stroomversnellingen hebben we hier helaas niet. In de Pyreneeen had ik wel kunnen raften, maar dat is er toen niet van gekomen. Tot mijn verbazing en plezier zag ik laatst op het Jeugdjournaal dat raften binnenkort ook in Nederland kan. In oktober opent Dutch Water Dreams een heuse wildwaterbaan in Zoetermeer, waar gekajakt en geraft kan worden. Helaas zal het dan niet van dit heerlijke weer zijn (ideaal, lekker nat worden met deze warmte!), maar dat mag de pret niet drukken...
Splash, here we go!!

Commentaar
ToevoegenZoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >