LuwteNet
LuwteNet
 
Aug 19 2006
Life Koos on
de avonturen van koos werkeloos
Geschreven door Sandra   
Saturday 19 August 2006
Mijn vorige logje was wat somber en voor mijn doen vrij heftig. Dat was ook precies de bedoeling, ik heb een keer lekker van me afgelogd zonder al te veel te censureren. Het blijft echter wel opvallend, dat ik veel gelijkgestemde geluiden hoor over het CWI, maar daar zal ik me verder niet te veel mee bezighouden. Ik heb er inmiddels nog een gesprek gehad en dat was iets anders, maar dat komt misschien ook door andere verwachtingen en doordat mijn adviseur na het vorige gesprek wellicht toch wel had gezien wat voor vlees hij in de kuip had. Hij stelde me ook nog gerust over de eisen die worden gesteld en dat ik me het eerste half jaar niet al te druk hoef te maken omdat ik dan geacht wordt zelf een andere baan te kunnen vinden. Verder zal ik meer met het UWV te maken hebben dan met het CWI. Of dat een vooruitgang is zullen we wel zien ;)

Inmiddels heb ik wel wat dingen lopen. Ik heb afgelopen woensdag een open sollicitatie gestuurd naar een Arbodienst en ik heb via een uitzendbureau komende maandag een gesprek voor een tijdelijke functie bij een Financial Shared Service Center. Tijdelijk, maar wel voor een aantal maanden, dus dat is wellicht de moeite waard. Het werk is wellicht niet zo afwisselend als ik voor ogen heb, maar er zitten wel voordelen aan: het is in de buurt, het is part-time en ik kan meteen beginnen. Ik kan de WW weer uit en wie weet vind ik in de tussentijd wel een vaste baan. Ik zie er ook wel tegenop hoor. Naast de gebruikelijke vragen als 'is het werk wel leuk genoeg en hoe zullen de mensen en het bedrijf zijn' heb ik nu ook nog 'is het salaris wel voldoende om er iets aan over te houden als de kids naar het KDV gaan en hoe moet dat met mijn wens om BV te kolven voor Emma'. (Dat was al vervelend in een vertrouwde werkomgeving, laat staan als dat een van de eerste dingen is waar je in een nieuwe baan over moet beginnen..)

In elk geval gebeurt er van alles en voel ik me niet zo somber en hulpeloos als laatst. We zitten niet bij de pakken neer; wordt vervolgd :)

Commentaar
ToevoegenZoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >