LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow weblog arrow Een spetterende start
Aug 25 2006
Een spetterende start
de avonturen van koos werkeloos
Geschreven door Sandra   
Friday 25 August 2006
Mijn eerste werkdag zit er op en daarmee ook deze werkweek. Nou, het is ook wel weer even genoeg hoor, we moeten nog een beetje inkomen ;)

Iffel en ik hebben de taken nu verdeeld, hij haalt de kids 's middags met de auto van het KDV (kinderdagverblijf) en ik breng ze 's morgens met de fiets. Jesse in het zitje voorop en Emma met bagage in de fietskar. 

Emma kwam vanmorgen als enige droog bij het KDV aan. Vandaag was echt de allereerste keer dat ik ze allebei weg moest brengen en uitgerekend vanmorgen regende het dat het een lieve lust was! Natuurlijk moest er ondanks het tijdig opstaan ook nog zoveel gebeuren dat ik 10 minuten te laat op mijn werk kwam (lang leve de mobiele telefoon..). Het werd mij gelukkig vergeven. Wat een begin zeg!

Wetcat Maar de kop is er dus af. Ik moet zeggen, de start was wat chaotisch en ik moet wel ontzettend wennen, maar deze dag is me al met al niet tegengevallen. Het lijstje met wensen groeit dankzij de nieuwe situatie ondertussen wel door.... Ik ben benieuwd wat er van mijn salaris overblijft na aanschaf van nieuwe fietsbanden, een nieuwe jas, een nieuwe regenbroek, ....


Commentaar
ToevoegenZoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >