LuwteNet
LuwteNet
 
Jul 20 2008
39 weken
Geschreven door Sandra   
Sunday 20 July 2008

Jup, het is weer tijd voor de wekelijkse update... 

Huidige zwangerschapsduur:

97.6156952 %, of
23615211 seconden, of
273.324421 dagen, of
39 weken, of
8.9 maanden

Nog te gaan: 7 dagen 

Je kindje is nu ca. 50 cm en weegt ca. 3400 gram

 

Vandaag begint de 40e week van mijn zwangerschap. Ongelofelijk eigenlijk, hoe snel de afgelopen maanden zijn gegaan!

Ik weet helaas maar al te goed dat de laatste paar weken soms langer lijken te duren dan alle weken daarvoor bij elkaar. Tot nu toe valt dat gelukkig nog wel mee. Het valt alleen steeds minder mee om die buik met z'n ruim drie kilo rond te zeulen en alle dagelijkse dingen er bij te hebben. Ik ben gauw moe en helaas dus ook sneller geirriteerd. Heel gewoon, volgens alle boekjes en websites, maar niet zo prettig voor de omgeving. Ter verhoging van de feestvreugde is Iek gisteren ook nog ziek geworden! Hij heeft echt een flinke griep te pakken, dus hij is er beroerder aan toe dan ik.. pfffff! Dat is dus een reden om toch een klein beetje blij te zijn dat ons kind nog zit waar het zit, want een bevalling zou nu ook niet zo handig zijn. 

Verder zijn we er klaar voor. Alle dingen zijn wel zo'n beetje geregeld en een aantal mensen is weer terug van vakantie, dus dat scheelt. Op Internet lees ik verhalen van andere mamma's die in juli zijn uitgerekend. Het is niet te geloven hoeveel dames er inmiddels al - voor de uitgerekende datum - zijn bevallen! Van de 6 die er zijn bevallen is er maar een voorbij de 40 weken gekomen, terwijl ik nog bijna niet anders heb meegemaakt. Af en toe hoop ik dus stiekem toch, dat deze keer ook mijn kleintje wat eerder zal komen dan met 41 weken en x dagen. Want het kan wel!

Wat zou jij een mooie datum vinden voor de komst van onze nieuwe wereldburger? 

Commentaar
ToevoegenZoeken
Anoniem (IP:84.86.73.190) 2008-07-22 17:07:36

Ja duh, ze kunnen ook zo erg te vroeg komen dat je het niet verwacht had hoor!

Hou je taai! Ik loop alle dagen met spanning naar de brievenbus.
Dank voor je kaartje naar Tinkie. We hebben het erg gezellig gehad. Het was druk, dus misschien ook wel beter dat jullie er niet waren. Een sjachie Sammie en een zieke Iek is ook zo wat :-)

Doei en liefs,
B.
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >