LuwteNet
LuwteNet
 
Sep 08 2008
Wat is dat nou?
Geschreven door Igor   
Monday 08 September 2008

 

  Luka in een ziekenhuisbed?

Inderdaad. Gisteren (zondag) vonden we bij de avond voeding van Luka dat hij wat warm was en hebben ze zijn temperatuur opgenomen. Er wordt geadviseerd om bij babies onder de 3 maanden bij een temperatuur boven de 38.5 graden de huisarts te bellen. Luka zat net op de grens en we hebben toen nog niet gebeld. Bij de voeding om half 1 nog een keer gemeten en toen was hij boven de 39 graden en hebben we de huisartsenpost gebeld.
 
Ik ben daar om een uur of 1 heen gegaan en binnen een half uur stond ik met Luka in de Heel op de kinderafdeling. Een hoop geprik in ons arme kindje met als resultaat dat hij is opgenomen tot alle kweekjes die er zijn gemaakt een uitkomst hebben gegeven. Dat kan wel een dag of 3 duren PFFFFF.
Afijn, toen duidelijk werd dat Luka moest blijven en hij om een uur of half vier wel weer honger zou hebben heeft Sam d'r zus gebeld om haar naar het ziekenhuis te brengen. Ik heb mijn moeder gebeld om op Jesse en Emma te passen. Al met al een heel geregel zo midden in de nacht.
Toen Sam kwam lag Luka op zijn eigen kamer en kon eindelijk wat slapen. Al die naalden waren erg uitputtend voor ons kleine ventje.

Om alles nog makkelijker te maken had Jesse gisteren ook nog net geen 40 graden koorts dus vandaag moesten we thuis ook nog oppas. Opa en oma zijn er om Jesse te vermaken, die is al weer aardig opgeknapt gelukkig (dus morgen weer naar school!).

Nu gaan we Emma halen en met z'n allen even bij Luka kijken.

De eerste onderzoeks resultaten zijn ook al binnen. Tot nog toe is er niets gevonden en dat is een goed teken aangezien de engste dingen het eerste duidelijk zouden zijn geworden.
Commentaar
ToevoegenZoeken
rienkje (Registered) 2008-09-08 18:23:54

't Is natuurlijk ook een manier om te checken wie er wel eens op je website kijkt. icon_cool.gif
Ziet er wel zielig uit hoor, zo'n klein babietje met al die slangetjes icon_confused.gif
Ik hoop dat ze gauw weten of (dat) het niets is. Sterkte en tot gauw!
R (van HARM)
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >