LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow weblog arrow Herfstvakantie
Oct 27 2008
Herfstvakantie
Geschreven door Sandra   
Monday 27 October 2008
Jesse's eerste schoolvakantie zit er al weer op.
 
Klimduin Schoorl


Het was wel een aparte vakantie, want Emma en Luka gingen gewoon drie dagen naar het kinderdagverblijf en mamma is werkloos, dus de hele week thuis. Dus deden we 's ochtends rustig aan en kon Jesse weer eens mee boodschappen doen. De eerste dagen vermaakten we ons prima zonder al te veel televisie. Knutselen, spelletjes doen, samen bouwen met de Duplo, er was van alles te doen. 

Halverwege de week ging de glans er een beetje vanaf, maar gelukkig was daar donderdag Jessedag; de dag waarop Emma en Luka weg waren en pappa vrij had genomen, zodat we voor het eerst sinds lange tijd met z'n drietjes op stap konden. Jesse wilde wel graag 'weg' en het weer zat zowaar mee, dus zijn we lekker naar buiten gegaan. Eerst naar het klimduin in Schoorl. Daar zijn we een paar keer naar boven geklommen en naar beneden gegaloppeerd, hebben een zandkasteel gebouwd (en weer afgebroken...) en Jesse is door het zand gerold. Onderaan het duin lekker gelunchd bij Honky Tonk , waar Jesse gewoon lekker door kon ravotten terwijl we op het eten zaten te wachten.

Na een 'kolfsessie' van mamma in de auto zijn we doorgereden naar het strand bij Camperduin, waar we met 'windkracht veel' flink zijn uitgewaaid. Tot slot nog een ijsje (ook bij 12 graden hoort dat blijkbaar bij het strand!). Jesse genoot met volle teugen van het uitstapje en van alle aandacht die hij kreeg. En het feest was nog niet afgelopen, want daarna hebben we hem naar opa en oma gebracht, waar hij een nacht heeft gelogeerd en een hele dag lekker heeft kunnen spelen. Zelfs neef Tris was nog even van de partij.

Na een 'gewoon' gezellig weekend, inclusief overgang naar de wintertijd, begon vandaag het gewone leven weer. Met veel plezier is Jesse vanmorgen naar school gegaan. Op naar de volgende vakantie!  

Commentaar
ToevoegenZoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >