LuwteNet
LuwteNet
 
Aug 07 2009
Vakantiefoto's
Geschreven door Sandra   
Friday 07 August 2009
IMG_2456.JPG
Nu in het fotoboek: de foto's van onze drie weken Frankrijk. Klik!
 
Voor een kort verslagje, klik op 'Lees meer...' 

We zijn van 4 t/m 23 juli op vakantie geweest in Frankrijk. Eerst in Sussat (Auvergne), op camping a la ferme La Chassagne . We hebben daar een heerlijke tijd gehad. Het was er nog rustig, maar toch met genoeg speelkameraadjes voor Jesse en Emma. Een kleine camping, ruim en overzichtelijk en alles wat we (in elk geval voor de kinderen) nodig hadden, was er. We hebben een rondrit gemaakt en uitstapjes naar Charroux, een middeleeuws stadje, en naar de Puy de Dome, een oude vulkaan. Verder hebben we nog met smaak gegeten aan de table d'hote op de camping bij gastvrouw en -heer Irma en Gijs. 

Na 8 dagen vervolgde onze reis zich naar Saint-Just-Luzac (Poitou-Charentes), op camping Sequoia Parc . Daar troffen we onze vrienden HARM en de volgende dag arriveerden ook BCF en K'tje. Qua camping even een compleet andere omgeving (groots, druk en minder overzichtelijk), maar met goed gezelschap en daar kwamen we tenslotte voor. We hebben regelmatig met z'n allen gegeten, gezwommen, vierden samen de verjaardag van K'tje en kletsten en speelden wat af. Jesse kwam er ook nog zijn vriendje Jordi tegen, heel toevallig. We zijn een dagje naar Ile d'Oleron geweest, waar we hebben rondgereden, crepes gegeten en de vuurtoren hebben beklommen. Na een week vertrokken alle gezinnen weer, met ieder een andere bestemming.

Onze laatste (bijna) week hebben we doorgebracht op camping Chateau des Marais in Muides sur Loire (Centre). Qua formaat en faciliteiten zat deze tussen de twee andere campings in, wel vrij groot, maar redelijk overzichtelijk. Over onze staanplaats was ik niet zo heel erg te spreken (onder bomen, waar duiven hun ruzies uitvochten en hun veren en andere zaken lieten vallen), maar we hebben ons er nog prima vermaakt. Het zwembad op deze camping was voor onze kinderen precies goed en zorgde onverwacht nog voor een boel waterpret. Verder hebben we het kasteel van Chambord bezocht en zijn we een dagje naar Blois geweest. Toen het weer halverwege de week wat minder begon te worde, besloten we op donderdag weer naar huis te gaan: we hadden een heerlijke vakantie gehad en nu was het mooi geweest :-)

Commentaar
ToevoegenZoeken
Foto's
Bernardine (IP:84.86.73.190) 2009-09-17 21:23:57

Haai,

Erg leuk om jullie foto's te zien.
Dat herbeleeft de vakantie weer een beetje :-)
Ik ben wel wat laat...., maar ach.
Volgend jaar weer? :-)

Groetjes,
B.
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >