LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow weblog arrow O o, Den Haag
Oct 27 2009
O o, Den Haag
Geschreven door Sandra   
Tuesday 27 October 2009

 

IMG_4374.JPGIMG_4383.JPG

 In de herfstvakantie zijn we met z'n tweetjes drie dagen naar Den Haag geweest.

We hebben een beetje de toerist uitgehangen en zijn lekker ons eigen gang gegaan. Geen kinderen om voor te zorgen of waar rekening mee gehouden hoefde te worden. We zijn het centrum doorgeslenterd, hebben op een terrasje gezeten, het Binnen- en Buitenhof gezien, de Hofvijver en Paleis Noordeinde. Een uitje gemaakt met de tram naar Scheveningen, waar we in het zonnetje over het strand hebben gewandeld. We hebben heel wat winkels bekeken en zijn naar het theater, de bioscoop, twee restaurants en de Burger King geweest. De Night of Comedy was ontzettend leuk en het eten bij Havana en Popocatepetl erg goed en gezellig. 

Het was heel gewoon en tegelijkertijd toch heel raar om zonder Jesse, Emma en Luka te zijn. We zijn de afgelopen vijfeneenhalf jaar waarschijnlijk niet langer dan een dag met z'n tweetjes geweest, er was bijna altijd wel een kindje bij. We konden nu rondslenteren tot we er zelf genoeg van hadden, er was niemand die een middagdutje hoefde te doen, geen verschoning mee voor eventuele ongelukjes, eten zonder de drukte die onze kindjes zo goed kunnen maken aan tafel. Nog steeds was ik als laatste klaar met eten, maar nu niet omdat er eerst een paar kleine mensjes geholpen en/of gevoerd moesten worden. (Soms was het wel stil; we zijn zelf nu eenmaal niet van die praatjesmakers...!) We wisten dat de kinderen bij opa en oma LdJ in goede handen waren, dus dat gaf een rustig gevoel en veel tijd om ze te missen was er niet. Zij hebben ons ook niet gemist, maar de knuffels en blijde gezichtjes die we kregen bij thuiskomst zeiden genoeg!

Dat moeten we vaker doen (over 5 jaar weer?!) Wink

Commentaar
ToevoegenZoeken
Ester (IP:85.191.0.213) 2009-10-27 10:15:57

Ja, dat moet je absoluut vaker doen! Nemen wij ons ook steeds voor... Maar die 5 jaar zit waarschijnlijk dicht bij wat het gaat worden icon_wink.gif Nou ja, je hebt dit gehad, heerlijke dagen om op terug te kijken, en de wetenschap dat je het zomaar weer een keer zou k├╣nnen doen.... Da's vaak al genoeg! icon_biggrin.gif
Rienkje (IP:80.101.82.211) 2009-10-30 19:43:03

Hoihoi,

Klinkt als een succes. Huwelijk gered
;-P ? Volgend jaar weer?

Leuke foto met die schaduwen.

Groetjes aan de hele familie en tot gauw weer een keertje 'live'.
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >