LuwteNet
LuwteNet
 
Home arrow weblog arrow Emma's afscheid
May 27 2010
Emma's afscheid
Geschreven door Sandra   
Thursday 27 May 2010

 

Active Image

 

Na weken van vragen ("Moet ik nog naar De Kabouters?", "Ga ik morgen naar school?") was vandaag dan toch de dag aangebroken, waarop Emma afscheid nam van de leidsters en kinderen bij het kinderdagverblijf waar ze al kwam sinds ze amper 3 maanden was.

Ze heeft er veel beleefd en het lange tijd erg naar haar zin gehad daar, maar het was wel duidelijk dat ze, zeker sinds ze aan het wennen was op school, klaar was om de overstap te maken. Ze keek dan ook uit naar het afscheid. 

Emma kwam thuis met haar kinderdagverblijfboek, de reservekleren die al een tijd niet nodig zijn geweest, een mooie kroon en een afscheidsboek. Ze was vertrokken met een grote gele bak vol met uitdeelzakjes.

Ze had geholpen met het vullen van de zakjes en kon iedereen precies vertellen wat er in zat: "een belleblaas, een roltoeter en likkoekjes". Bovendien had pappa haar nog speciaal laten poseren voor een foto voor op het kaartje aan de traktatie. "Joepie, ik ga naar school" stond er verder op. En zo is het ook. Het einde en het begin van een tijdperk. Joepie! 

Commentaar
ToevoegenZoeken
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
 
< Vorige   Volgende >